Zvěřinové týdny
v Pivnici U Kohoutů
Od 29. listopadu 2024
Ke Kohoutům opět dorazilo speciální menu plné zvěřinových dobrot. Od 29. listopadu 2024 si tak budete moci vychutnat divokou zvěř bez toho, abyste museli běhat po Holedné s loveckými puškami v ruce.
Celou hostinu odstartujeme lehkým carpacciem z jelena, které jsme doplnili jemným dýňovým pyré a sladkokyselým černorybízovým čatní. Poté se zahřejete hutnou a poctivou zvěřinovou gulášovou polévkou, ve které se snoubí výrazné koření a jemné maso.
Jako hlavní chod jsme připravili křupavé smažené kančí řízečky podávané s domácím bramborovým salátem s majonézou – spojení, které připomíná klasiku, ale s neodolatelnou a nezaměnitelnou zvěřinovou chutí. Nebo si můžete pochutnat na šťavnatém jelením steaku s krémovou omáčkou z lesních hub a tymiánu s nadýchanými ořechovými špeclemi. A pokud máte chuť na něco vydatného, ochutnejte jelení ragú na červeném víně s kořenovou zeleninou, mandlovými kroketami a brusinkami – tohle jídlo vás hned přenese do lesa plného barev a vůní.
Zvěřinovou nabídku zakončujeme specialitou, která potěší každého milovníka sladkého – tradičními bramborovými taštičkami plněnými povidly, sypanými mákem a cukrem, přelité horkým přepuštěným máslem. Pokud jste si tuto oblíbenou pochoutku nezamilovali už v dětství, věřte, že U Kohoutů jí podlehnete po první taštičce!
Ochutnejte zvěřinové speciality v Pivnici U Kohoutů – rezervujte si stůl online nebo na čísle 730 150 220 a přijďte ochutnat menu, které vzdává hold českým lesům a osvědčeným chutím.